1

Website is vernieuwd!

Het heeft even geduurd, maar sinds vandaag is de website van Rugby Club Den Helder weer in een geheel nieuw jasje gestoken!

Opzet van de website is met name bedoeld om de belangrijkste informatie over de club, zoals contactgegevens, trainingstijden, lidmaatschap, en algemene informatie over de club te delen. Actuele informatie wordt op dit moment hoofdzakelijk via andere kanalen gedeeld (Facebook en Instagram), maar kunnen nu ook via de berichtenpagina van de website gedeeld worden.

De website is onder beheer van het Mediateam, maar de website is natuurlijk van de club en dus ook van haar leden zelf! Tevens zal de site regelmatig worden geactualiseerd en verbeterd en daar kunnen we altijd wat feedback bij gebruiken!

Dus heb je op- of aanmerkingen op de website, bijvoorbeeld informatie die niet klopt, links die niet werken of je hebt tekstuele aanvullingen voor bepaalde pagina’s? Of andere tips of suggesties? Deel die met ons! We horen het graag! Dit kan door een mail te sturen naar media@rcdh.nl.

Alvast bedankt voor de feedback.

Ovale digitale groet,

Het mediateam.

admin

Eén reactie

  1. Mooie nieuwe site,maar een oude vraag,zijn er nog ergens foto’s van de Rugbyclub op het Hengstepad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.