0

Tickets voor Nederland-Portugal en Nederland-Spanje!

Bericht van de bond Rugby Nederland:

Zoals jullie ongetwijfeld meegekregen hebben heeft het Nederlands XV-tal de afgelopen vier weken twee wedstrijden gespeeld. De eerste was tegen België ter promotie naar de Championship-poule en de tweede was gelijk een test tegen de nummer 1 Georgië, die voor de 13e kampioenstitel ging. De mannen wisten zich verbazingwekkend goed staande te houden in de eerste helft en in de tweede helft hielden ze de schade beperkt. Dat alles middels een eigen speelstijl waardoor ook nog prachtige try’s door ons gescoord konden worden. De tegenstanders in de poule van Oranje zijn inmiddels behoorlijk nerveus aan het worden.

Op 10 juli aanstaande is Portugal de eerst tegenstander die we thuis mogen ontvangen!   Via deze weg willen wij jullie vragen of jullie in grote getalen zouden willen afreizen naar Amsterdam om ons team bij te staan én om samen met alle andere rugbyfans te genieten van een échte derde helft!   Deze derde helft is na 1,5 jaar coronabeperkingen een perfect moment om na te genieten van een mooie wedstrijd en om weer gezellig samen te zijn met onze kameraden.

Door het testen voor toegang is er voorbij de kaartcontrole geen beperking meer voor wat betreft afstand of het dragen van mondkapjes. Door middel van een vlotte en gratis test via een van de vele testpunten www.testenvoortoegang.nl kun je maximaal 40 uur voor aanvang van de interland je laten testen.

Hoe ziet de derde helft eruit? Na de huldiging van de Man of the Match zal een DJ lekkere plaatjes draaien en hebben we foodtrucks en een aantal tapeilanden van Heineken. Kortom, BIJNA alle ingrediënten voor een heerlijke middag zijn aanwezig. We missen alleen nog onze enthousiaste kameraden. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat iedereen na deze zeer lange coronaperiode toe is aan een echt rugbyfeest.  

Als bestuur willen we dan ook vragen of jullie actief willen promoten binnen jullie vereniging dat wij samen een mooi evenement hebben op 10 juli aanstaande.   Tickets zijn ALLEEN online verkrijgbaar en niet aan de deur!

Voor tickets: https://shop.eventix.io/6a3e75f4-d00c-11eb-9194-9e36bf7d673e/tickets

We hebben in totaal 4000 kaarten beschikbaar gemaakt. Er zijn er al behoorlijk veel verkocht en vragen jullie dan ook om er snel bij te zijn…. Met als kernwaarden Respect, Discipline en vooral de KAMERAADSCHAP vond de bond het na deze coronaperiode een geweldig moment om onze rugbybroeders en -zusters bij elkaar te brengen in ons stadion ter ondersteuning van het NLXV en het wederom beleven van de zo gemiste derde helft.  

Tot de 10e.!

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.