Junioren

Het Junioren team van RCDH is een gezellig team wat gestaag groeit in leden. Op dit moment hebben wij net geen eigen team en spelen we nog samen met Schagen en Alkmaar. We zijn een echt vriendenteam, echter op het veld strijdlustig en gedreven. We trainen op woensdag en vrijdag van 18:30 tot 19:30. De training wordt gegeven door Rolf Regtop en Wouter Mooij, afwisselend coachen zij ook op zaterdag de wedstrijden.

De teammanager is Taco van der Duim, hij regelt alle zaken rondom de wedstrijden en evenementen. Normaal gesproken spelen we in 3 wisselende competitiedelen in een competitiejaar. Dit loopt ongeveer van september tot april. Na de competitie spelen we vaak ook nog vriendschappelijke toernooien.

Uiteraard proberen we naast het veld ook nog samen activiteiten te ontplooien. Het is een team wat al langere tijd samen speelt en een hechte band hebben opgebouwd wat zich ook vertaalt naar de wedstrijduitslagen.

Wil je ook eens vrijblijvend komen kijken of zelfs een keer meetrainen? Neem gerust contact op via de contactadressen op deze website of kom op woensdag eens langslopen op het veld. Er is altijd wel iemand in de buurt die je wat uitleg wil geven!

Je kunt ook een berichtje sturen naar deze website of mail naar info@rcdh.nl. De eerste 6 trainingen zijn gratis! Je hebt alleen een paar schoenen met noppen nodig en een mondbeschermer (deze is voor een klein prijsje te koop in de kantine).

Contactgegevens:

Wouter Mooij, Trainer/Coach 06-47576757

Competitieoverzicht seizoen 2021/2022:

Junioren Shield poule B, 1e fase (Eindstand)

Wedstrijdprogramma Junioren Ribbon poule A, 2e fase (wedstrijden tot aan 18 december)

Wedstrijdprogramma junioren Ribbon Pouls A 3e fase