Junioren

Het Junioren team van RCDH is een team wat gestaag groeit in leden. Op dit moment hebben wij net geen eigen team en spelen we nog samen met Schagen. We zijn een echt vriendenteam, echter op het veld strijdlustig en gedreven. We trainen op de dinsdag- en donderdagavond van 18:30 tot 19:30. De training wordt gegeven door Gerwin Elands.

Normaal gesproken spelen we in 3 wisselende competitiedelen in een competitiejaar. Dit loopt ongeveer van september tot april. Na de competitie spelen we vaak ook nog vriendschappelijke toernooien.

Uiteraard proberen we naast het veld ook nog samen activiteiten te ontplooien. Het is een team wat al langere tijd samen speelt en een hechte band hebben opgebouwd wat zich ook vertaalt naar de wedstrijduitslagen.

Wil je ook eens vrijblijvend komen kijken of zelfs een keer meetrainen? Neem gerust contact op via de contactadressen op deze website of kom op dinsdag of donderdagavond eens langslopen op het veld. Er is altijd wel iemand in de buurt die je wat uitleg wil geven!

Je kunt ook een berichtje sturen naar deze website of mail naar info@rcdh.nl. De eerste 6 trainingen zijn gratis! Je hebt alleen een paar schoenen met noppen nodig en een mondbeschermer (deze is voor een klein prijsje te koop in de kantine).

Competitieoverzicht seizoen 2023/2024:

Junioren Shield Poule B – 2e fase